(DISCLAIMER)

Tarikh dikemaskini Penafian blog irdinaforamirul: 1 November 2019.

Penafian yang di maksudkan adalah, penolakan kepada segala bentuk proses, cara, atau perbuatan. Oleh itu, dengan menggunakan laman web ini secara tidak langsung anda telah bersetuju untuk menerima segala bentuk penafian dari blog irdinaforamirul.com.

Menggunakan laman web irdinaforamirul bermakna, segala bentuk atau aspek penggunaan blog ini adalah di ambil kira. Membaca, mengongsikan, memberi komen, menghantar email dan segala yang berkaitan blog ini adalah termasuk dengan “penggunaan” laman ini.

Penafian blog irdinaforamirul.com adalah segala terma yang digunakan merujuk kepada irdinaforamirul.com seperti “kami”, “saya”, “irdina”, “amirul”, “blog ini”, “laman ini”, “web ini”, dan seerti dengannya yang memberi maksud kepada “irdinaforamirul.com” atau “irdinaforamirul”, “www.irdinaforamirul.com”, “https://www.irdinaforamirul.com” dan seiring erti domain dengannya.

Penafian laman web

Irdinaforamirul.com adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kerosakan, risiko, kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau penulisan yang diperolehi dari laman web ini.

Penafian Pengiklanan

Irdinaforamirul.com menggunakan Google Adsense sebagai servis laman pengiklanan dari Google Inc., United States (“Google”). Google Adsense menggunakan “cookies” (text fail) yang mana ianya disimpan pada komputer anda dan membenarkan penganalisaan berkenaan penggunaan anda pada laman web ini.

Dengan menggunakan laman web ini anda secara tidak langsung telah bersetuju dengan untuk membenarkan proses data berkenaan anda oleh Google. Untuk maklumat yang lebih terperinci anda boleh melawat pautan berikut: Google Policy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *