(TERMS AND CONDITIONS)

Syarat penggunaan laman www.irdinaforamirul.com

Dikemaskini pada 31 October 2019

Selamat datang ke www.irdinaforamirul.com. Dengan mengunjungi blog ini, membacanya, menggunakan sebarang maklumat dan info dari laman ini, ini bermakna secara automatik anda telah bersetuju dengan terma dan syarat yang di tetapkan di sini.

Terma dan syarat menggunakan laman web ini adalah seperti yang tertera:

1) Segala isi kandungan dalam laman web ini (page, post, dan sebagainya) adalah untuk informasi dan panduan asas sahaja. Pihak irdinaforamirul berhak untuk mengubahsuai, memperbaharui, juga menambah baik pulih setiap isi kandungan ini tanpa sebarang notis.

2) Segala maklumat atau info yang pihak irdinaforamirul berikan adalah atas idea kami sendiri. Bagi yang mempraktikkan atau menggunakan perisian, info, atau servis dari laman irdinaforamirul, segala risiko adalah atas tanggungjawab anda sendiri. Anda di nasihati untuk mengkaji dan selidik terlebih dahulu info yang di berikan sedalam-dalamnya sebelum anda mempraktikkannya.

3) Produk yang di pamerkan dalam blog ini adalah sebagai pameran sahaja untuk tatapan penggemar kulit. Blog ini tidak menjual produk tersebut. Jika pengguna berminat dengan produk tersebut, di minta untuk tekan pada link Facebook dan Instagram yang di berikan.

4) Segala isi penulisan dan idea dari irdinaforamirul adalah hak milik kami. Adalah di larang sama sekali mengambil, menyalin, menjualnya dan di larang sama seki mengubahsuai isi dan kandungannya.

5) Gambar, logo, slogan dari laman ini adalah hak milik irdinaforamirul atau pihak ketiga. Anda dilarang untuk mengambilnya tanpa kebenaran bertulis dari pemilik tersebut.

6) Peringatan bahawasanya, laman web ini mengandungi pautan link terhadap laman web yang lain. Anda boleh mengakses laman web yang lain dengan menekan pada pautan yang telah kami berikan. Dan kami tidak bertanggungjawab di atas info mahupun risiko dari laman yang di pautkan tersebut kerana kami tidak mempunyai hak untuk mengawal laman web tersebut.